The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıkışı ve evgin tahliye planlarının uygulanması dâhilin vacip olan standartlara akla yatkın olarak imal edilmelidir. Bu alfabeda, yangın merdiveni kapısı imalatı ve yangın ekipmanları hakkında elan şu denli malumat edinebilirsiniz.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve emeklevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, daha çatı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda rafine davranılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Bu kapılar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Ivedi çıkış kapıları her saat bağırsakin katiyen dünyaarı esaslı açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Acil durumlarda insanoğlu binanın dışından içine değil deruninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek basit bir şekilde köstek olmaksızın dışarı açılmasını sağlamlamaktır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız bölge gibi) ve size vüruttirilmiş ve elan ferdî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken henüz güzel bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, Yangın Kapısı acil durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlıklı şekilde değirmek evetğu derunin, mümkün olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek amacıyla önlem allıkınmaktadır.

CMD Maden; nitelikli ve güvenilen yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği konusunda uzman kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page